Over ons 2017-11-14T23:38:05+00:00

Over ons

Black Angels Crossfit is de eerste en grootste CrossFit Box van Zoetermeer. Wij bieden een allround fitness programma aan dat voor iedereen geschikt is.

De trainers zijn allemaal minimaal CrossFit Level 1 gecertificeerd en ervoor zorgen dat jij tijdens de WOD (Workout Of the Day) een goede begeleiding krijgt en zo het beste in jou naar boven komt.

De WOD’s vinden plaats in een ruime CrossFit Box van ruim 600m2 waarin je de beschikking hebt over pull-up bars, klimtouwen, ringen, olympische halterstangen, kettlebells, sleds en prowlers. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een optimale en gevariëerde CrossFit Training.

De workouts gebeuren in groepen onder begeleiding van onze ervaren CrossFit trainers. De WOD’s zijn constant gevarieerd en meetbaar. Je zal verbaasd staan hoe snel je vooruit gaat met echte resultaten.

Naast de dagelijkse WOD’s bieden wij ook o.a. Gymnastics- en Olympic Lifting, Powerlifting en Mobility WOD’s aan. Daarnaast hebben we een aantal keer per jaar een zogenaamde “speciality classes” waarbij we dieper ingaan op bepaalde technieken. Leden kunnen gratis deelnemen aan deze trainingen.

Voeding is een belangrijk aspect van CrossFit. Niet alleen kan je bij ons terecht om advies te krijgen over voeding, ook bieden we de mogelijkheid om deel te nemen aan voedingstrainingen en lezingen.

Black Angels Crossfit is centraal gelegen in Zoetermeer, prima te bereiken met het openbaar vervoer en heeft ruime gratis parkeermogelijkheden.

Black Angels Crossfit BoxBlack Angels Crossfit BoxBlack Angels Crossfit Box
Neem vrijblijvend contact op

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op.

Ervaar zelf wat CrossFit voor jou kan betekenen en maak kennis met onze box!
CrossFit is voor iedereen, ongeacht leeftijd of conditie dus je hoeft niet eerst een goede conditie te hebben voordat je begint.
Neem vrijblijvend contact op